Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :
0 0,00
my cart: 0 item(s)- 0,00

Kosmos Matrassen

Voordat u eventueel met ons in zee wilt gaan, begrijpen we dat u eerst wat over ons te weten wilt komen. We zijn een onderneming met een grote passie voor matrassen en alles wat daarbij komt kijken. Onze focust ligt geheel op de klant en ervoor zorgen dat u zo tevreden mogelijk bent over uw aankoop. We proberen dan ook altijd nauw contact met onze klanten te houden en u bij te staan waar dat mogelijk is. Van tevreden klanten krijgen wij namelijk een aangenaam voel.

Daarnaast hebben wij ook een sloot aan ervaring wat betreft het produceren van matrassen. Er is namelijk ruim 10 jaar ervaring in huis. Ook hebben wij een bijzondere verkoopformule die ons specialer maakt dan menig ander verkoper. Wij verkopen namelijk onze matrassen direct vanuit de fabriek en maken geen gebruik van tussenpersonen. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen, waarvan één is dat ze betaalbaar blijven, terwijl de kwaliteit van het matras ook nog eens hoog is. Bij andere verkopers worden de prijzen namelijk opgehoogd door het gebruik van een tussenpersoon, maar dat is bij ons dus niet het geval.

Een andere kwaliteit van ons is dat we de matrassen op maat leveren. Dit is natuurlijk van belang om de tevredenheid hoog te houden. Natuurlijk is het ook begrijpelijk dat u een matras snel thuis wilt hebben. Zeker wanneer uw oude matras te wensen overlaat. We houden daar rekening mee en daarom focussen we ons op een snelle levering van 1 tot 3 dagen. Zo kunt u binnen een korte termijn genieten van uw geweldige matras.

Vanzelfsprekend geven wij garantie op al onze producten om de kwaliteit ervan te waarborgen. We leveren standaard 3 jaar garantie op alle matrassen die u bij ons aanschaft. Binnen dit jaar kunt u de volledige kostprijs vergoed krijgen. In het tweede of derde jaar is het ook nog mogelijk om gebruik te maken van de garantie. In die andere jaren wordt de kostprijs echter niet volledig vergoed. Voor meer informatie daarover kunt u contact met ons opnemen.

Ook voor de klachtenbehandeling kunt u bij ons terecht. Wanneer u een klacht heeft proberen we u daarmee natuurlijk zo goed mogelijk te helpen. Bij de klachtenbehandeling geldt: hoe meer informatie u ons over het specifieke product kunt aanleveren, hoe groter de kans dat wij u snel en op gepaste wijze kunnen helpen.

De levertijd van de producten varieert van 1 tot 3 dagen.

Als u het juiste product heeft gevonden kunt op de bestelknop drukken van het specifieke product. Vervolgens wordt u doorgeleid naar een pagina waar verschillende gegevens worden gevraagd. Als dit allemaal geregeld is, ontvangt u ook nog een ontvangstbevestiging en verdere informatie over de verzending en afhandeling.

U kunt op verschillende manieren betalen. De betalingsmogelijkheden bevatten IDEAL, contant, betaling per pin en overschrijving per bank. Wanneer u een bestelling uitvoert kunt u kiezen welke betalingsmogelijkheid u prefereert.

U heeft altijd de mogelijkheid om het product te ruilen binnen 14 dagen. Let wel: matrassen die op maat zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd, evenals matrassen die alreeds geopend zijn. De matrassen mogen ook niet beschadigd geretourneerd worden.

X